Oikeinkirjoituksen ja kieliopin tarkistaminen Google Docsissa

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit tarkistaa oikeinkirjoituksen ja kieliopin Google Docsissa ja sitten hyväksyä tai hylätä korjaukset. Ehdotukset perustuvat tekstiin, eivätkä ne edusta Googlen näkemyksiä.

Voit tarkistaa dokumentin oikeinkirjoituksen siirtymällä tietokoneella osoitteeseen docs.google.com.

Muita artikkeleita