Formatera siffror i ett kalkylark

Med Google Kalkylark kan du formatera dina uppgifter på flera olika sätt så att kalkylarket och dess innehåll visas så som du vill ha dem.

Formatera tal, datum och valutor

Så här formaterar du tal, datum eller valutor i ett kalkylark:

1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på en cell eller ett cellintervall.
  3. Tryck på Format Formatera.
  4. Tryck på CELL följt av Talformat.
  5. Tryck på ett alternativ i listan. Formatet kommer att tillämpas på valda celler.

Datum, tid och valuta baseras på kalkylarkets språk. Om du vill se fler alternativ trycker du på Fler datum-/tidsformat eller Fler valutaformat.

Se talformatet tillämpat på en cell

1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på en cell eller ett cellintervall.
  3. Tryck på Format Formatera.
  4. Tryck på Cell.
  5. Talformatet visas bredvid Talformat.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret