Formatér tal i et regneark

Du kan formatere dine data på flere forskellige måder i Google Sheets, så dit regneark og dets indhold vises som ønsket.

Formatér tal, datoer og valutaer

Sådan formaterer du tal, datoer eller valutaer i et regneark:

1. Åbn et regneark i appen Google Sheets på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en celle eller et celleområde.
  3. Tryk på Formatér Format.
  4. Tryk på en mulighed på listen. Formatet anvendes i dine valgte celler.

Indstillingerne for dato, klokkeslæt og valuta er baseret på regnearkets landestandard. Hvis du vil se flere valgmuligheder, skal du trykke på Flere dato/klokkeslæt eller Flere valutaer.

Se det talformat, der anvendes i en celle

1. Åbn et regneark i appen Google Sheets på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en celle eller et celleområde.
  3. Tryk på Formatér Format.
  4. Tryk på , hvorefter talformattypen bliver fremhævet.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.