Lägga till eller flytta kolumner och celler

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Du kan lägga till, ändra, flytta eller ta bort kalkylarkets kolumner, rader eller celler.

Lägga till rader eller kolumner

1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en iPhone eller iPad.
  2. Välj en rad eller kolumn.
  3. Lägg till en rad eller kolumn genom att trycka på Infoga Infoga.
  4. Välj ett alternativ på menyn som visas.
Ändra radhöjd och kolumnbredd
  1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en iPhone eller iPad.
  2. Välj den rad eller kolumn du vill ändra storlek på.
  3. Tryck och dra på kanten av cellen med radnumret eller kolumnbokstaven för att ändra storleken.
Flytta rader eller kolumner
  1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck och håll nere på radnumret eller kolumnbokstaven som du vill flytta.
  3. Dra raden eller kolumnen till en ny plats.
Radera rader eller kolumner
  1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på raden eller kolumnen som du vill radera.
  3. På menyn som visas trycker du på högerpilen följt avTa bort rad eller Ta bort kolumn.