Sarakkeiden ja solujen lisääminen tai siirtäminen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit lisätä, muuttaa, siirtää tai poistaa laskentataulukon sarakkeita, rivejä tai soluja.

Rivien ja sarakkeiden lisääminen

1. Avaa laskentataulukko iPhonen tai iPadin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Valitse rivi tai sarake.
  3. Voit lisätä rivin tai sarakkeen valitsemalla Lisää Lisää.
  4. Valitse vaihtoehto avautuvasta valikosta.
Rivin korkeuden tai sarakkeen leveyden muuttaminen
  1. Avaa laskentataulukko iPhonen tai iPadin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Valitse rivi tai sarake, jonka kokoa haluat muuttaa.
  3. Muuta rivin tai sarakkeen kokoa napauttamalla ja vetämällä rivin numeron tai sarakkeen kirjaimen sisältävän solun reunaa.
Rivien ja sarakkeiden siirtäminen
  1. Avaa laskentataulukko iPhonen tai iPadin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Kosketa siirrettävän rivin numeroa tai sarakkeen kirjainta pitkään.
  3. Vedä rivi tai sarake uuteen paikkaan.
Rivien ja sarakkeiden poistaminen
  1. Avaa laskentataulukko iPhonen tai iPadin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Napauta poistettavaa riviä tai saraketta.
  3. Napauta avautuvasta valikosta oikeaa nuolta ja sitten Poista rivi tai Poista sarake.