Sarakkeiden ja solujen lisääminen tai siirtäminen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit lisätä, muuttaa, siirtää tai poistaa laskentataulukon sarakkeita, rivejä tai soluja.

Rivien ja sarakkeiden lisääminen

1. Avaa laskentataulukko Android-puhelimen tai ‑tabletin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Valitse rivi tai sarake.
  3. Valitse Lisää Lisää.
  4. Valitse vaihtoehto avautuvasta valikosta.
Rivin korkeuden tai sarakkeen leveyden muuttaminen
  1. Avaa laskentataulukko Android-puhelimen tai ‑tabletin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Kosketa pitkään riviä tai saraketta, jonka kokoa haluat muuttaa.
  3. Valitse avautuvasta valikosta Muuta rivin kokoa tai Muuta sarakkeen kokoa.
  4. Kirjoita rivin korkeus tai sarakkeen leveys.
  5. Valitse Tallenna.

Voit myös napauttaa riviä tai saraketta ja vetää sitten sen reunoja.

Rivien ja sarakkeiden siirtäminen
  1. Avaa laskentataulukko Android-puhelimen tai ‑tabletin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Valitse siirrettävän rivin numero tai sarakkeen kirjain.
  3. Vedä rivi tai sarake uuteen paikkaan.
Rivien ja sarakkeiden poistaminen
  1. Avaa laskentataulukko Android-puhelimen tai ‑tabletin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Kosketa pitkään riviä tai saraketta, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse avautuvasta valikosta Poista.