Legg til eller flytt kolonner og celler

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan legge til, endre, flytte eller slette kolonner, rader og celler i regnearket ditt.

Legg til rader eller kolonner

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Velg en rad eller kolonne.
  3. Legg til en rad eller kolonne ved å trykke på Sett inn Sett inn.
  4. Velg et alternativ i menyen som vises.
Endre radhøyde eller kolonnebredde
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Velg raden eller kolonnen du vil endre størrelse på.
  3. Trykk og dra i kanten av cellen som inneholder radnummeret eller kolonnebokstaven, for å endre størrelsen.
Flytt rader eller kolonner
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk og hold på radnummeret eller kolonnebokstaven som skal flyttes.
  3. Dra raden eller kolonnen til et nytt sted.
Slett rader eller kolonner
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på raden eller kolonnen du vil slette.
  3. I menyen som vises, trykker du på høyrepilen  og deretter Slett raden eller Slett kolonnen.