Legg til eller flytt kolonner og celler

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan legge til, endre, flytte eller slette kolonner, rader og celler i regnearket ditt.

Legg til rader eller kolonner

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på Android-enheten din.
  2. Velg en rad eller kolonne.
  3. Trykk på Sett inn Sett inn.
  4. Velg et alternativ i menyen som vises.
Endre radhøyde eller kolonnebredde
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk og hold på raden eller kolonnen du vil endre størrelsen på.
  3. I menyen som vises, trykker du på Endre størrelsen på raden eller Endre størrelsen på kolonnen.
  4. Angi radhøyde eller kolonnebredde.
  5. Trykk på Lagre.

Du kan også trykke på en rad eller kolonne, og deretter dra i kantene.

Flytt rader eller kolonner
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på Android-enheten din.
  2. Velg radnummeret eller kolonnebokstaven som skal flyttes.
  3. Dra raden eller kolonnen til et nytt sted.
Slett rader eller kolonner
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk og hold på raden eller kolonnen du vil slette.
  3. I menyen som vises, trykk på Slett.