Opprett, se eller last ned filer

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan opprette, finne og laste ned filer som:

• Dokumenter
  • Regneark
  • Presentasjoner
  • Skjemaer

Filene kan redigeres og deles, og du kan samarbeide om dem med andre. Finn ut hvordan du finner filer i Google Disk.

Viktig: Hvis du åpner en fil som mistenkes for å være nettfisking eller skadelig programvare, får du kanskje en advarsel. Vær forsiktig når du åpner filen.

Opprett filer

1. Åpne appen for Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på Android-enheten din.
  2. Trykk på Opprett Legg til et spørsmål nederst til høyre.
  3. Velg om du vil bruke en mal eller opprette en ny fil. Appen åpner en ny fil.

Se på en fil

Du kan se på filer som du har opprettet eller åpnet på en hvilken som helst enhet, samt andre dokumenter som Microsoft® Word-, Excel- og PowerPoint-filer.

Tips: Hvis noen andre jobber med filen, ser du endringene de gjør.

Se på en fil

Du kan åpne og se på en fil ved å trykke på filens navn i Google Dokumenter-, Regneark- og Presentasjoner-appen.

Vis filer gruppert etter kategori

1. Åpne appen for Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Velg hvilke filer du vil se:
    • Nylig: Filer du nylig har jobbet med.
    • Delt med meg: Filer andre har delt med deg.
    • Stjernemerket: Filer du har merket som viktige.
    • Uten nett: Filer som er lagret på telefonen eller nettbrettet.

Gi nytt navn til filer

1. Åpne appen for Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på Android-enheten din.
  2. På filen du vil gi nytt navn til, trykker du på Mer Mer.
  3. Trykk på Gi nytt navn Gi nytt navn.
  4. Skriv inn navnet du vil bruke.
  5. Trykk på OK.

Lagre filer

• Når du er på nettet, lagrer Google endringene dine automatisk mens du skriver. Du trenger ingen Lagre-knapp.
  • Når du er uten nett, lagres endringene på enheten mens du skriver inn tekst, og de lagres i Disk når du er på nettet igjen.

Tips: I Google Regneark må du trykke utenfor cellen du skriver i, for å lagre.

Lag kopier av filer

1. Åpne appen for Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på Android-enheten din.
  2. Ved siden av navnet på dokumentet du vil kopiere, trykker du på Mer Mer.
  3. Trykk på Lag en kopi Make a copy.
  4. Skriv inn et navn, og velg hvor du vil lagre kopien.
  5. Trykk på OK.

Last ned en kopi av filen din

1. Åpne appen for Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer på filen du vil laste ned.
  3. Trykk på Last ned . Filen lastes ned på telefonen din, og du får se en varselmelding.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.