Opprett, se eller last ned filer

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan opprette, finne og laste ned filer som:

• Dokumenter
  • Regneark
  • Presentasjoner
  • Skjemaer

Filene kan redigeres og deles, og du kan samarbeide om dem med andre. Finn ut hvordan du finner filer i Google Disk.

Viktig: Hvis du åpner en fil som mistenkes for å være nettfisking eller skadelig programvare, får du kanskje en advarsel. Vær forsiktig når du åpner filen.

Opprett filer

1. Åpne Google Dokumenter-, Regneark- eller Presentasjoner-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Opprett Legg til et spørsmål nederst til høyre.
  3. Velg om du vil bruke en mal eller opprette et nytt dokument, regneark eller en ny presentasjon.
  4. Hvis du velger å bruke en mal, åpnes malen i appen. Hvis du oppretter en ny fil, må du skrive inn et navn for dokumentet, regnearket eller presentasjonen, og deretter trykke på Opprett.

Se på en fil

Du kan se på filer som du har opprettet eller åpnet på en hvilken som helst enhet, samt andre dokumenter som Microsoft® Word-, Excel- og PowerPoint-filer.

Tips: Hvis noen andre jobber med filen, ser du endringene de gjør.

Se på en fil

For å åpne og se på en fil, åpne Google Dokumenter-, Regneark- eller Presentasjoner-appen, og trykk deretter på filnavnet.

Vis dokumenter gruppert etter kategori

1. Åpne Google Dokumenter-, Regneark- eller Presentasjoner-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Velg hvilke filer du vil se:
    • Nylig: Filer du nylig har jobbet med.
    • Stjernemerket: Filer du har merket som viktige.
    • Delt med meg: Filer andre har delt med deg.
    • Uten nett: Filer som er lagret på telefonen eller nettbrettet.

Gi nytt navn til filer

1. Åpne Google Dokumenter-, Regneark- eller Presentasjoner-appen på iPhone eller iPad.
  2. På filen du vil gi nytt navn til, trykker du på Mer Mer.
  3. Trykk på Gi nytt navn Gi nytt navn.
  4. Skriv inn et nytt navn.
  5. Trykk på Gi nytt navn.

Lagre filer

Når du er på nettet, lagrer Google endringene dine automatisk mens du skriver. Du trenger ingen Lagre-knapp.

Når du er uten nett, lagres endringene på enheten mens du skriver inn tekst, og de lagres i Disk når du er på nettet igjen.

Merk: I Google Regneark må du trykke utenfor cellen du skriver i, for å lagre.

Lag kopier av filer

1. Åpne Google Dokumenter-, Regneark- eller Presentasjoner-appen på iPhone eller iPad.
  2. På filen du vil kopiere, trykker du på Mer Mer.
  3. Trykk på Lag en kopi Make a copy. Kopien åpnes i appen.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.