Opret, se eller download en fil

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan oprette, finde og downloade filer som f.eks.:

• Dokumenter
  • Regneark
  • Præsentationer
  • Formularer

Dine filer kan redigeres, deles og bruges til samarbejde med andre. Se, hvordan du finder filer i Google Drev.

Vigtigt! Hvis du forsøger at åbne en fil, der er mistænkt for at være phishing eller malware, får du muligvis en advarsel. Vær forsigtig, når du åbner filen.

Opret en fil

1. Åbn startskærmen for Google Docs, Sheets, Slides eller Analyse på din computer.
  2. Klik på Opret Plus.

Du kan også oprette et dokument fra en skabelon.

Gem en fil

Når du er online, gemmer dine Google-filer det, du skriver, mens du arbejder i dem. Du behøver ikke en Gem-knap.

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, kan du konfigurere offlineadgang for at gemme dine ændringer.
Tip! Hvis du vil gemme indholdet i Google Sheets, skal du klikke uden for den celle, du har skrevet i.

Se en fil

Sådan ser du filer, som du har oprettet eller åbnet, på en hvilken som helst enhed og andre dokumenter, f.eks. Microsoft® Word-, Excel- eller PowerPoint-filer:

1. Åbn startskærmen for Google Docs, Sheets eller Slides på din computer.
  2. Klik på det dokument, det regneark eller den præsentation, du vil se.

Tip! Hvis du har delt din fil med en anden, får du vist vedkommendes ændringer, efterhånden som de foretager dem.

Omdøb en fil

Når du opretter et nyt dokument, et nyt regneark eller en ny præsentation, får filen automatisk navnet "Unavngivet dokument", "Unavngivet regneark" eller "Unavngiven præsentation". Du kan omdøbe filen på følgende måde:

1. Klik på navnet øverst i filen.
  2. Indtast et nyt navn.
  3. Tryk på Enter.

Tip! Hvis du har delt din fil med en anden, får du vist vedkommendes ændringer, efterhånden som de foretager dem.

Opret en kopi af en fil

1. Åbn startskærmen for Google Docs, Sheets, Slides eller Analyse på din computer.
  2. Åbn den fil, du vil kopiere.
  3. I menuen skal du klikke på Filer og derefter Lav en kopi.
  4. Angiv et navn, og vælg, hvor du vil gemme filen.
    • Hvis du vil kopiere kommentarer fra et dokument, et regneark eller en præsentation, skal du klikke på Kopiér kommentarer og forslag. Du kan vælge at medtage løste kommentarer og forslag i din nye kopi.
  5. Klik på OK.

Download en kopi af en fil

1. Åbn startskærmen for Google Docs, Sheets, Slides eller Analyse på din computer.
  2. Åbn et dokument, et regneark eller en præsentation.
  3. Øverst skal du klikke på Filer og så Download.
  4. Vælg en filtype. Filen downloades på din computer.

Tip! Sådan downloader du en stor Google Docs-fil som en .pdf-fil i Chrome:

1. Åbn et Google-dokument på din computer.
  2. Øverst skal du klikke på Filer og derefter Udskriv.
  3. Vælg Gem som PDF ud for "Destination" til venstre.
  4. Klik på Gem øverst.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.