Kuvien rajaaminen ja säätäminen

Voit rajata ja maskata Google Docsiin ja Slidesiin lisäämiäsi kuvia sekä lisätä niihin reunuksia.

Voit säätää kuvan värejä Google Docsissa tai Slidesissa siirtymällä osoitteeseen docs.google.com tai slides.google.com tietokoneella.

Kuvan kiertäminen tai sen koon muuttaminen

1. Avaa Google Docs- tai Google Slides ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa dokumentti tai esitys.
    • Napauta Google Docsissa Lisää 더보기 ja sitten ota Tulostusasettelu käyttöön.
  3. Napauta kuvaa, jota haluat säätää.
  4. Voit kiertää kuvaa tai muuttaa sen kokoa:
    • Koon muuttaminen: Kosketa ja vedä ruutujen reunoja.
    • Kierto: Kosketa kuvaan liitettyä ympyrää ja vedä sitä.

Reunojen lisääminen kuvaan

1. Avaa Google Docs- tai Google Slides ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa dokumentti tai esitys.
  3. Napauta kuvaa, johon haluat lisätä reunan.
  4. Valitse Muoto Muoto.
  5. Valitse viivan väri, paksuus ja reunus.

Kuvan palauttaminen Google Docsissa

Jos haluat perua kuvaan tekemäsi muutokset:

1. Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa dokumentti.
  3. Napauta kuvaa, jonka haluat palauttaa.
  4. Valitse Muoto Muoto.
  5. Valitse Kuva-kohdasta Palauta kuva.

Voit palauttaa kuvia Google Slidesissa siirtymällä osoitteeseen slides.google.com tietokoneella.

Kuvan rajaaminen tai maskaaminen Google Slidesissa

Voit rajata kuvan reunoja tai sovittaa kuvan haluamaasi muotoon rajaamalla tai maskaamalla kuvan.

1. Avaa Google Drive ‑sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa esitys.
  3. Napauta rajattavaa tai maskattavaa kuvaa.
  4. Valitse Rajaa Rajaa.
    • Kuvan rajaaminen: kosketa ja vedä reunaa.
    • Kuvan maskaaminen: valitse Maskaa Maski ja sitten napauta haluamaasi muotoa. Muoto peittää kuvan. Voit säätää muotoa koskettamalla ja vetämällä sen reunaa.

Voit rajata kuvan Google Docsissa siirtymällä osoitteeseen docs.google.com tietokoneella.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.