Beskær og juster billeder

Du kan beskære, maskere og føje rammer til billeder, du har føjet til Google Docs og Slides.

Hvis du vil justere billedfarver i Google Docs eller Slides, skal du gå til docs.google.com eller slides.google.com på en computer.

Roter eller tilpas størrelsen på et billede

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne appen Google Docs eller Google Slides-appen.
  2. Åbn et dokument eller en præsentation.
    • I Google Docs skal du trykke på Mere 더보기 og så aktivér Udskriftslayout.
  3. Tryk på det billede, du vil justere.
  4. Du kan justere størrelsen på et billede eller rotere det:
    • Tilpas størrelse: Tryk og træk kvadraterne langs kanterne.
    • Roter: Tryk på den cirkel, der er knyttet til billedet, og træk den.

Tilføj en ramme til et billede

1. På din iPhone eller iPad skal du åbne appen Google Docs eller Google Slides-appen.
  2. Åbn et dokument eller en præsentation.
  3. Tryk på det billede, du vil føje en ramme til.
  4. Tryk på Format Format.
  5. Vælg en linjefarve, vægt og bindestreg.

Gendan et billede i Google Docs

Hvis du vil fortryde de ændringer, du har foretaget på dit billede:

1. Åbn appen Google Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn et dokument.
  3. Tryk på det billede, du vil gendanne.
  4. Tryk på Format Format.
  5. Under "Billede" skal du trykke på Gendan billede.

Hvis du vil gendanne billeder i Google Slides, skal du gå til slides.google.com på en computer.

Beskær eller masker et billede i Google Slides

Hvis du vil beskære kanterne på et billede eller tilpasse et billede til en form, skal du beskære eller maskere billedet.

1. Åbn appen Google Slides på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en præsentation.
  3. Tryk på det billede, du vil beskære eller maskere.
  4. Tryk på Beskær Beskær.
    • Hvis du vil beskære billedet, skal du trykke og trække i rammen.
    • Hvis du vil skjule billedet, skal du trykke på MaskérMaske og så tryk på den ønskede form. Formen dækker dit billede. Du kan justere formen ved at trykke på og trække i rammen.

Hvis du vil beskære et billede i Google Docs, skal du gå til docs.google.com på en computer.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.