Werken met links en bookmarks

In de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties kun je links invoegen, updaten of verwijderen.

Een link toevoegen

1. Open een bestand in de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Documenten: tik op Bewerken Bewerken.
  3. Selecteer de tekst die je voor de link wilt gebruiken of tik op de plek in het bestand waar je de link wilt plaatsen.
  4. Tik in de rechterbovenhoek op Maken Invoegen.
  5. Tik op Link.
  6. Typ in het veld Tekst de tekst die je voor de link wilt gebruiken.
  7. Geef in het veld Link een URL of e-mailadres op of zoek naar de gewenste website.
  8. Tik op Klaar Gereed om je bewerkingen op te slaan.

Een link wijzigen of verwijderen

1. Open een bestand in de app Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Documenten: tik op Bewerken Bewerken.
  3. Tik op de tekst, cel of vorm met de link die je wilt verwijderen.
  4. Als je de link wilt verwijderen, tik je op Link verwijderen. Als je de link wilt wijzigen, tik je op Link bewerken of Meer Meer en dan Link bewerken.

Een bookmark toevoegen

Bookmarks zijn niet beschikbaar op Android-apparaten. Je moet hiervoor een computer gebruiken.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.