Linkkien ja kirjanmerkkien käyttäminen

Voit lisätä, päivittää ja poistaa linkkejä Google Docs‑, Sheets- ja Slides-sovelluksissa.

Linkin lisääminen

1. Avaa tiedosto Google Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa.
  2. Docs: Valitse Muokkaa Muuta.
  3. Korosta tekstiä, napauta solua tai napauta tiedostosta aluetta, johon haluat lisätä linkin.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
  5. Valitse Linkki.
  6. Kirjoita Teksti-kenttään teksti, jonka haluat linkittää.
  7. Kirjoita Linkki-kenttään URL-osoite tai sähköpostiosoite tai hae sivustoa.
  8. Tallenna valitsemalla Valmis Valmis

Linkin muuttaminen tai poistaminen

1. Avaa tiedosto Google Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa.
  2. Docs: Valitse Muokkaa Muuta.
  3. Napauta tekstiä, solua tai muotoa, jossa on poistettava linkki.
  4. Voit poistaa linkin pystynäkymässä napauttamalla oikeaa nuolta oikea nuoli ja sitten Poista linkki. Jos haluat muuttaa linkkiä, napauta oikeaa nuolta oikea nuoli ja sitten Muokkaa linkkiä.
Huom. Jos solu sisältää useita linkkejä Google Sheetsissä, vain ensimmäinen linkki näkyy solun linkkejä muokattaessa. Linkin muokkaaminen korvaa olemassa olevat linkit.

Kirjanmerkin lisääminen

1. Avaa tiedosto Google Docsissa.
  2. Valitse Muokkaa Muuta.
  3. Napauta kohtaa, johon haluat lisätä kirjanmerkin.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää ja sitten Kirjanmerkki.

Jos haluat kopioida tai poistaa kirjanmerkin, napauta sitä ja valitse sitten Kopioi linkki tai Poista.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.