Importér datasett og regneark

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan importere regneark i mange filformater, for eksempel .xls, .csv og .txt.

1. Åpne et regneark i Google Regneark på en datamaskin.
  2. Åpne eller opprett et regneark.
  3. Øverst klikker du på Fil etterfulgt av Importér.
  4. Velg en ikke-passordbeskyttet fil i en av disse filtypene:
    • .xls (hvis nyere enn Microsoft® Office 95)
    • .xlsx
    • .xlsm
    • .xlt
    • .xltx
    • .xltm
    • .ods
    • .csv
    • .txt
    • .tsv
    • .tab
  5. Velg et importalternativ. Ikke alle filtyper har alle de seks alternativene:
    • Opprett nytt regneark: Oppretter et regneark med de importerte dataene, i en ny fane i nettleseren.
    • Sett inn nye ark: Legger til nye ark med de importerte dataene, i det eksisterende regnearket ditt.
    • Erstatt regneark: Erstatter det åpne regnearket med dataene i den importerte filen.
    • Erstatt gjeldende ark: Erstatter innholdet i det gjeldende arket med de importerte dataene.
    • Legg til rader i det gjeldende arket: Legger til importerte data i det gjeldende arket etter den siste raden med data.
    • Erstatt data fra og med den valgte cellen: Erstatter dataene i et område med valgte celler, med de importerte dataene.
  6. Valgfritt: Hvis du importerer en ren tekstfil, for eksempel .csv eller .txt, kan du under «Skilletegn» velge hvilken bokstav eller hvilket symbol Google Regneark skal bruke for å skille cellene.
    • Oppdag automatisk: Google Regneark finner automatisk en måte å dele opp datasettet på. For eksempel kan appen oppdage filer som er formatert med fast bredde.
    • Tabulator
    • Komma
    • Egendefinert: Velg et egendefinert tegn for å dele opp dataene.
  7. Klikk på Importér.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.