Importér datasæt og regneark

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan importere et regneark i mange forskellige filformater, bl.a. .xls, .csv og .txt.

1. Åbn et regneark i Google Sheets på din computer.
  2. Åbn eller opret et ark.
  3. Øverst skal du klikke på Filer og så Importér.
  4. Vælg en fil, der ikke er adgangskodebeskyttet, i en af disse filtyper:
    • .xls (hvis den er nyere end Microsoft® Office 95)
    • .xlsx
    • .xlsm
    • .xlt
    • .xltx
    • .xltm
    • .ods
    • .csv
    • .txt
    • .tsv
    • .tab
  5. Vælg en importmulighed. Det er ikke alle filtyper, der har alle seks valgmuligheder:
    • Opret nyt regneark: Opret et regneark med de importerede data på en ny browserfane.
    • Indsæt nye ark: Føj nye ark med de importerede data til dit eksisterende regneark.
    • Erstat regneark: Erstat det åbne regneark med dataene i din importerede fil.
    • Erstat aktuelt ark: Erstat indholdet på det aktuelle ark med de importerede data.
    • Forbind rækker til aktuelt ark: Føj de importerede data til det aktuelle ark efter sidste række med eventuelle data.
    • Erstat data, der starter ved den valgte celle: Erstat dataene i et valgt celleområde med de importerede data.
  6. Valgfrit: Hvis du importerer en almindelig tekstfil, f.eks. .csv eller .txt, under "Separatortegn", kan du vælge, hvilket bogstav eller symbol Google Sheets skal bruge til at adskille celler.
    • Find automatisk: Denne funktion finder automatisk metoder til at opdele dit datasæt. Den kan f.eks. finde filer, der er formateret med fast bredde.
    • Fane
    • Komma
    • Tilpasset: Vælg selv et tegn, der skal bruges til at opdele dine data.
  7. Klik på Importér.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.