Tell ordene i et dokument

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Viktig:

• Ordtelling er bare tilgjengelig for Google Dokumenter.
  • Med mindre du velger en del av dokumentet, gjelder ordtellingen alt unntatt topptekst, bunntekst og fotnoter.

Ordtelling i et langt dokument

Tips: Bruk denne funksjonen for lange dokumenter, for eksempel romaner eller manus.

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter på en datamaskin.
  2. For å finne antall ord, tegn og sider, klikk på Verktøyog såAntall ord øverst på siden.
  3. Klikk på Ferdig for å lukke vinduet.

Ordtelling mens du skriver

Tips: Bruk denne funksjonen for kortere dokumenter, for eksempel nyhetsartikler eller skolestiler.

1. Hvis du vil se antall ord mens du skriver, kan du merke av «Vis ordtelling mens du skriver»og såOK.
  2. Du kan klikke på boksen for ordtelling nederst til venstre for å vise:
    • Sider
    • Ord
    • Tegn
    • Tegn unntatt mellomrom
  3. Hvis du vil skjule ordtellingen, klikker du nederst til venstre på boksen for ordtellingog såSkjul ordtelling.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.