De woorden in een document tellen

Wilt u geavanceerde Google Workspace-functies voor uw bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

Woordentelling gebruiken

1. Open de app Google Documenten Documenten.
  2. Open een document.
  3. Tik op Meer Meer.
  4. Tik op Aantal woorden voor informatie over het aantal:
    • Woorden
    • Tekens
    • Tekens exclusief spaties

Opmerking: Tenzij je een bepaald deel van het document selecteert, is het aantal woorden van toepassing op het hele document, met uitzondering van kopteksten, voetteksten en voetnoten.

Beschikbaarheid

Het tellen van het aantal woorden is niet beschikbaar in:

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.