Dokumentin sanojen laskeminen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Tärkeää:

• Sanamäärä on saatavilla ainoastaan Google-lomakkeissa.
  • Ellet valitse tiettyä osiota dokumentista, sanamäärään lasketaan kaikki sanat ylä- ja alatunnisteita ja alaviitteitä lukuun ottamatta.

Pitkän dokumentin sanamäärän laskeminen

Vinkki: Voit käyttää tätä ominaisuutta romaanien, käsikirjoitusten ja muiden pitkien dokumenttien kanssa.

1. Avaa dokumentti tietokoneella Google Docsissa.
  2. Voit laskea sanojen, merkkien ja sivujen määrän valitsemalla sivun yläreunasta Työkalutja sittenSanamäärä.
  3. Sulje ikkuna klikkaamalla Valmis.

Sanamäärän laskeminen kirjoitettaessa

Vinkki: Voit käyttää tätä ominaisuutta uutisjuttujen, koulun esseiden ja muiden lyhyiden dokumenttien kanssa.

1. Näet sanamäärän kirjoittaessasi valitsemalla "Näytä sanamäärä kirjoittamisen aikana" ‑valintaruudunja sittenOK.
  2. Klikkaamalla vasemmassa alakulmassa olevaa sanamääräruutua voit näyttää
    • sivut
    • sanat
    • merkit
    • merkit ilman välilyöntejä.
  3. Voit piilottaa sanamäärän klikkaamalla vasemmassa alakulmassa olevaa sanamääräruutuaja sittenPiilota sanamäärä.