Tæl ordene i et dokument

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Brug ordantal

1. Åbn appen Google Docs Docs.
  2. Åbn et dokument.
  3. Tryk på Mere Mere.
  4. Tryk på Antal ord for at se antallet af:
    • Ord
    • Tegn
    • Tegn eksklusive mellemrum

Bemærk! Medmindre du vælger en bestemt del af dokumentet, omfatter ordantallet alt undtagen sidehoveder, sidefødder og fodnoter.

Tilgængelighed

Det er ikke muligt at beregne ordantal i:

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.