Tæl ordene i et dokument

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Vigtigt!

• Ordantal kan kun ses i Google Docs.
  • Medmindre du vælger en sektion i dokumentet, gælder antallet af ord for alt undtagen sidehoveder, sidefødder og fodnoter.

Tæl antallet af ord i et langt dokument

Tip! Brug denne funktion til lange dokumenter, f.eks. romaner eller filmmanuskripter.

1. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  2. Du kan finde antallet af ord, tegn og sider øverst på siden ved at klikke på Værktøjer og derefter Antal ord.
  3. Klik på Udfør for at lukke vinduet.

Tæl antallet af ord, mens du skriver

Tip! Brug denne funktion til korte dokumenter, f.eks. nyhedsartikler eller skoleopgaver.

1. Hvis du vil se antallet af ord, mens du skriver, skal du markere afkrydsningsfeltet for "Se ordantal, mens du skriver" og derefter OK.
  2. Klik i feltet Antal ord nederst til venstre for at få vist følgende:
    • Sider
    • Ord
    • Tegn
    • Tegn uden mellemrum
  3. Hvis du vil skjule antallet af ord, skal du nederst til venstre klikke på feltet Antal ord og derefter Skjul ordantal.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.