Filer du kan lagre i Google Disk

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag

Filstørrelser

Følgende er de maksimale størrelsene for filer du lagrer i Google Disk:

Dokumenter

• Opptil 1,02 millioner tegn.
  • Hvis du konverterer et tekstdokument til Google Dokumenter-format, kan det være på opptil 50 MB.

Regneark

• Opptil 10 millioner celler eller 18 278 kolonner (kolonne ZZZ) for regneark som er opprettet i eller konvertert til Google Regneark.
  • Opptil 10 millioner celler eller 18 278 kolonner for regneark som er importert fra Microsoft Excel. Grensene er de samme for Excel- og CSV-importer.
    • Når du konverterer dokumenter fra Excel til Google Regneark, blir alle celler med mer enn 50 000 tegn fjernet i Regneark.
  • Opptil 50 000 rader eller 10 MB for pivottabeller og utdrag fra tilkoblede ark.

Presentasjoner

• Opptil 100 MB for presentasjoner som er konvertert til Google Presentasjoner.

Google Nettsteder (ny)

• Opptil 15 000 000 tegn per side.
  • Opptil 40 000 000 tegn per nettsted.
  • Opptil 10 000 sider per nettsted.
  • Opptil 15 000 bilder per nettsted.

Alle andre filer

• Opptil 5 TB.

Filtyper som støttes

Alle filtyper kan lagres i Disk. Dette er de vanligste filtypene du kan se forhåndsvisninger av i Google Disk:

Viktig: Forhåndsvisningen fra Google Disk er en nedskalert versjon av den fullstendige filen. Når filen er åpen, kan den se litt annerledes ut.

Generelle filer

• Arkivfiler (.ZIP, .RAR, tar, gzip)
  • Lydformater (MP3, MPEG, WAV, .ogg, .opus)
  • Bildefiler (.JPEG, .PNG, .GIF, .BMP, .TIFF, .SVG)
  • Oppmerking/kode (.CSS, .HTML, .PHP, .C, .CPP, .H, .HPP, .JS, .java, .py)
  • Tekstfiler (.TXT)
  • Videofiler (WebM, .MPEG4, .3GPP, .MOV, .AVI, .MPEGPS, .WMV, .FLV, .ogg)

Adobe-filer

• Autodesk AutoCad (.DXF)
  • Illustrator (.AI)
  • Photoshop (.PSD)
  • Portable Document Format (.PDF)
  • PostScript (.EPS, .PS)
  • Skalerbar vektorgrafikk (.SVG)
  • Merket bildefilformat (.TIFF) – fungerer best med TIFF-bilder i RGB-format
  • TrueType (.TTF)

Microsoft-filer

• Excel (.XLS og .XLSX)
  • PowerPoint (.PPT og .PPTX)
  • Word (.DOC og .DOCX)
  • XML Paper Specification (.XPS)
  • Passordbeskyttede Microsoft Office-filer

Apple-filer

• Editor-filer (.key, .numbers)