Emoji's en speciale tekens invoegen

Je kunt emoji's toevoegen aan je Google Documenten en Spreadsheets. In Google Documenten en Presentaties kun je ook speciale tekens toevoegen, zoals pijlen, vormen of accenttekens.

1. Open op je computer Google Documenten of Presentaties. Je kunt geen speciale tekens rechtstreeks in Google Spreadsheets invoegen.
  2. Open of maak een document of presentatie.
  3. Klik bovenaan op Invoegen en dan Speciale tekens.
  4. Zoek het teken dat je wilt invoegen:
    • Maak een keuze uit categorieën.
    • Geef de Unicode-waarde van het teken op.
    • Typ het teken in het vak aan de rechterkant.
  5. Als je een teken wilt toevoegen aan je bestand, klik je erop.
  6. Optioneel: Wil je het speciale teken aan een spreadsheet toevoegen, dan kun je het kopiëren en in een cel plakken.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.