Speciale tekens invoegen

Je kunt speciale tekens aan je documenten en presentaties toevoegen, bijvoorbeeld pijlen, vormen, emoji's of accenttekens.

1. Open op je computer Google Documenten of Presentaties. Je kunt geen speciale tekens rechtstreeks in Google Spreadsheets invoegen.
  2. Open of maak een document of presentatie.
  3. Klik bovenaan op Invoegen en dan Speciale tekens.
  4. Zoek het teken dat je wilt invoegen:
    • Maak een keuze uit categorieën.
    • Geef de Unicode-waarde van het teken op.
    • Typ het teken in het vak aan de rechterkant.
  5. Als je een teken wilt toevoegen aan je bestand, klik je erop.
  6. Optioneel: Wil je het speciale teken aan een spreadsheet toevoegen, dan kun je het kopiëren en in een cel plakken.