Emojien ja erikoismerkkien lisääminen

Google-dokumentteihin ja ‑taulukoihin voi lisätä emojeja. Google Docsissa ja Slidesissä myös erikoismerkkien, kuten nuolien, muotojen ja aksenttimerkkien, lisääminen on mahdollista.

Emojien lisääminen Google-dokumenttiin

1. Avaa Google-dokumentti tietokoneella.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Valitse yläreunasta Lisää ja sitten Emoji.
    • Kirjoita @emoji ja paina Enter.
  3. Valitse lisättävä emoji tai hae emojia hakusanoilla.
    • Voit myös hakea emojeja suoraan dokumentissa kirjoittamalla : ja lisäämällä hakusanoja. Jos haluat esimerkiksi löytää kissa-aiheisia emojeja, kirjoita :kissa ja paina Enter.

Jos haluat poistaa emojien lisäämisen kaksoispisteellä käytöstä, siirry kohtaan Työkalut ja sittenAsetukset ja poista valinta Lisää emojeja käyttämällä kaksoispistemerkkiä.

Erikoismerkkien lisääminen

1. Avaa Google Docs tai Slides tietokoneella. Erikoismerkkejä ei voi lisätä suoraan Google Sheetsissä.
  2. Avaa tai luo dokumentti tai esitys.
  3. Valitse yläreunasta Lisää ja sitten Erikoismerkit.
  4. Etsi merkit, jotka haluat lisätä:
    • Valitse luokista.
    • Kirjoita merkin Unicode-arvo.
    • Kirjoita merkki oikealla olevaan kenttään.
  5. Lisää merkki tiedostoosi klikkaamalla sitä.
  6. Valinnainen: Jos haluat lisätä erikoismerkin laskentataulukkoon, kopioi ja liitä se taulukon soluun.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.