Indsæt emojis og specialtegn

Du kan føje emojis til dine Google-dokumenter og -regneark. I Google Docs og Slides kan du også tilføje specialtegn, f.eks. pile, former eller accenttegn.

Indsæt emojis i dit Google-dokument

1. Åbn et Google-dokument på din computer.
  2. Du kan gøre følgende:
    • Øverst på siden kan du klikke på Indsæt og såEmoji.
    • Skriv @emoji, og tryk på Enter.
  3. Vælg den emoji, du vil tilføje, eller angiv søgetermer for en emoji.
    • Du kan også søge direkte efter emojis i dokumentet ved at indtaste : og angive søgetermer. Du kan f.eks. se en liste over katterelaterede emojis ved at skrive :cat og trykke på Enter.

Hvis du vil deaktivere indsættelse af emojis via kolon, skal du gå til Værktøjer og derefterPræferencer og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Indsæt emojis ved hjælp af kolontegnet.

Indsæt specialtegn

1. Åbn Google Docs eller Slides på din computer. Du kan ikke indsætte specialtegn direkte i Google Sheets.
  2. Åbn eller opret et dokument eller en præsentation.
  3. Øverst skal du klikke på Indsæt og så Specialtegn.
  4. Find det tegn, du vil indsætte:
    • Vælg mellem kategorier.
    • Angiv tegnets Unicode-værdi.
    • Skriv tegnet i feltet til højre.
  5. Klik på et tegn for at føje det til din fil.
  6. Valgfrit: Hvis du vil føje specialtegnet til et regneark, skal du kopiere det og indsætte det i en celle på arket.