Legg til en nummerert liste, punktliste eller sjekkliste

Du kan legge til og tilpasse punktlister eller nummererte lister i Google Dokumenter og Presentasjoner. Du kan også legge til sjekklister i Google Dokumenter.

Legg til lister

Google Dokumenter

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen.
  2. Trykk på Rediger Rediger.
  3. Trykk på den delen av skjermen der du vil legge til listen.
  4. Trykk på Format Format øverst.
  5. Trykk på en listetype:
    • Nummerert liste Nummerert liste
    • Punktliste Punktliste
  6. For å endre listestilen, trykk på høyrepilen Listealternativer.
  7. Valgfritt: For å lage innrykk trykker du på følgende nederst:
    • Øk innrykk Øk innrykk
    • Reduser innrykk Reduser innrykk

Google Presentasjoner-fil

1. Åpne en presentasjon i Google Presentasjoner-appen.
  2. Trykk på en del av et lysbilde eller dobbelttrykk på et ord for å velge det. Flytt de blå markørene for å velge mer tekst.
  3. Trykk på Format Format øverst.
  4. Trykk på en listetype:
    • Nummerert liste Nummerert liste
    • Punktliste Punktliste
  5. Valgfritt: For å lage innrykk trykker du på følgende nederst:
    • Øk innrykk Øk innrykk
    • Reduser innrykk Reduser innrykk