Tilføj en nummereret liste, liste med punkttegn eller tjekliste

Du kan tilføje og tilpasse lister med punkttegn eller tal i Google Docs og Slides. Du kan også tilføje tjeklister i Google Docs.

Tilføj en liste

Google Docs

1. Åbn et dokument i Google Docs-appen.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Tryk på den del af skærmen, hvor du vil tilføje listen.
  4. Tryk på Formatér Format øverst.
  5. Tryk på Afsnit.
  6. Tryk på en listetype:
    • Nummereret liste Nummereret liste
    • Liste med punkttegn Opstilling med punkttegn
  7. Hvis du vil ændre listens stil, skal du trykke på højre piletast Listemuligheder.
  8. Valgfrit: Hvis du vil bruge indrykning, skal du for neden trykke på:
    • Større indrykning Større indrykning
    • Mindre indrykning Mindre indrykning

Google Slides

1. Åbn en præsentation i Google Slides-appen.
  2. Tryk på et afsnit på et dias, eller tryk to gange på et ord for at markere det. Flyt de blå markører for at markere mere tekst.
  3. Tryk på Formatér Format øverst.
  4. Tryk på Afsnit.
  5. Tryk på en listetype:
    • Nummereret liste Nummereret liste
    • Liste med punkttegn Opstilling med punkttegn
  6. Hvis du vil ændre listens stil, skal du trykke på højre piletast Listemuligheder.
  7. Tryk på Tilbage Tilbage.
  8. Valgfrit: Hvis du vil bruge indrykning, skal du for neden trykke på
    • Større indrykning Større indrykning
    • Mindre indrykning Mindre indrykning
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.

Søgning
Ryd søgning
Luk søgning
Hovedmenu
true
Søg i Hjælp