T.VERD

Berekent de kans voor een t-verdeling (studentverdeling) met een bepaalde invoer (x).

Gebruiksvoorbeeld

T.VERD(A2; 30; 1)

T.VERD(0,5; 1; 2)

Syntaxis

T.VERD(x; vrijheidsgraden; staarten)

• x: de invoer voor de t-verdelingsfunctie.
  • vrijheidsgraden: het aantal graden van vrijheid.
  • staarten: bepaalt of de berekende verdeling één of twee staarten heeft (1 voor verdelingen met één staart, 2 voor verdelingen met twee staarten).

Zie ook

NOMDIST: Retourneert de waarde van de normale verdelingsfunctie (of cumulatieve normale verdelingsfunctie) voor een waarde, gemiddelde en standaarddeviatie.

BINOMIALE.VERD: Berekent de waarschijnlijkheid op een bepaald aantal successen (of een maximum aantal successen) met een bepaald aantal pogingen en een populatie van een bepaalde grootte die een bepaald aantal successen bevat, met vervanging van pogingen.

EXPON.VERD: Retourneert de waarde van de exponentiële verdelingsfunctie met een opgegeven lambda bij een bepaalde waarde.

NEG.BINOM.VERD: Berekent de waarschijnlijkheid van een bepaald aantal mislukkingen voordat een bepaald aantal successen wordt behaald met een waarschijnlijkheid van succes in onafhankelijke pogingen.

KANS: Berekent op basis van een set waarden en bijbehorende waarschijnlijkheden de waarschijnlijkheid dat een willekeurig gekozen waarde tussen twee grenswaarden valt.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.