PROCENTRANG.INC

Retourneert de procentuele rang (percentiel) van 0 tot 1, inclusief een opgegeven waarde in een gegevensset.

Gebruiksvoorbeelden

PROCENTRANG.INC(A1:A100; A2; 4)

PROCENTRANG.INC(A1:A100; 10)

Syntaxis

PROCENTRANG.INC(gegevens; waarde; [significante_cijfers])

• gegevens: de matrix of het bereik met de gegevensset die wordt gebruikt.
  • waarde: de waarde waarvan de positie als percentage wordt bepaald.
  • significante_cijfers [OPTIONEEL - standaardwaarde is 3]: het aantal significante cijfers dat wordt gebruikt in de berekening.

Opmerkingen

• Als de waarde niet binnen de gegevensset valt die is opgegeven voor de functie, wordt een schatting gemaakt om een procentuele positie voor die waarde te bepalen.

Zie ook

PERCENT.RANG: Retourneert de positie als een percentage (percentiel) van een opgegeven waarde in een gegevensset.

PROCENTRANG.EXC: Retourneert de procentuele rang (percentiel) van 0 tot 1, exclusief een opgegeven waarde in een gegevensset.

PERCENTIEL: Retourneert de waarde voor een bepaald percentiel van een gegevensset.

MIN: Retourneert de minimumwaarde in een numerieke gegevensset.

MAX: Retourneert de maximumwaarde in een numerieke gegevensset.

MEDIAAN: Retourneert de mediaanwaarde in een numerieke gegevensset.

PERCENTIEL: Retourneert de waarde voor een bepaald percentiel van een gegevensset.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.