PROSENTDEL.EKS (PERCENTRANK.EXC)

Returnerer den prosentvise rangeringen (persentilen) fra 0 til 1 for en angitt verdi i et datasett.

Eksempler på bruk

PROSENTDEL.EKS(A1:A100; A2; 4)

PROSENTDEL.EKS(A1:A100; 10)

Syntaks

PROSENTDEL.EKS(data; verdi; [gjeldende_sifre])

• data – matrisen eller området som inneholder datasettet som skal vurderes.
  • verdi – verdien det skal fastslås en prosentvis rangering for.
  • gjeldende_sifre[VALGFRITT – 3 som standard] – antallet gjeldende sifre som skal brukes i beregningen.

Merknader

• Hvis innholdet i verdi ikke dekkes av det som angis i data for funksjonen, blir det gjort et anslag for å finne den prosentvise rangeringen for verdien.

Se også

PROSENTDEL: Returnerer den prosentvise rangeringen (persentilen) av en angitt verdi i et datasett.

PROSENTDEL.INK: Returnerer den prosentvise rangeringen (persentilen) fra og med 0 til og med 1 for en angitt verdi i et datasett.

PERSENTIL: Returnerer verdien for en bestemt persentil av et datasett.

N.STØRST: Returnerer det n-te største elementet fra et datasett, der n er brukerdefinert.

MIN: Returnerer minimumsverdien i et numerisk datasett.

STØRST: Returnerer maksimumsverdien i et numerisk datasett.

MEDIAN: Returnerer medianverdien i et numerisk datasett.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.