SIIVOA

Palauttaa tekstin, josta on poistettu tulostuskelvottomat ASCII-merkit.

Esimerkkikäyttö

CLEAN("AF"&CHAR(31))

Syntaksi

CLEAN (teksti)

• teksti – Teksti, jonka tulostuskelvottomat merkit on poistettava.

Huomautukset

• Tällä funktiolla voidaan poistaa vain tulostuskelvottomat ASCII-merkit. Tulostuskelvottomia Unicode-merkkejä, jotka eivät kuulu ASCII-merkistöön, ei poisteta.
  • Tulostuskelvottomat merkit eivät näy Google Sheetsin käyttöliittymässä, joten tämän funktion käyttämisellä ei yleensä ole näkyviä seurauksia.

Katso myös

MERKKI: Muuntaa numeron merkiksi senhetkisen merkistökooditaulukon perusteella.

POISTA.VÄLIT: Poistaa välilyönnit tekstin alusta ja lopusta sekä ylimääräiset, toistetut välilyönnit tekstistä.

VAIHDA: Korvaa merkkijonon aiemman tekstin uudella tekstillä.