ARVON.MUKAAN.TASAN

Palauttaa data-aineiston määrätyn arvon sijoituksen. Jos data-aineistossa on samalla arvolla useita kohtia, palautetaan kohtien ylin sijoitus.

Esimerkkikäyttö

ARVON.MUKAAN.TASAN(A10, A1:A100, TOSI)

ARVON.MUKAAN.TASAN(B32, B8:B47, EPÄTOSI)

ARVON.MUKAAN.TASAN(A10, A1:A100)

Syntaksi

ARVON.MUKAAN.TASAN (arvo, tiedot, [on_nouseva])

• arvo – Arvo, jonka sijoitus määritetään.
  • tiedot – Huomioitavan tietojoukon sisältävä jono tai väli.
  • on_nouseva[ VALINNAINEN – oletuksena on laskeva (EPÄTOSI) ] – Huomioidaanko tiedot-argumentin arvot laskevassa vai nousevassa järjestyksessä.

Katso myös

ARVON.MUKAAN: Palauttaa data-aineiston määrätyn arvon sijoituksen.

ARVON.MUKAAN.KESKIARVO: Palauttaa data-aineiston määrätyn arvon sijoituksen. Jos data-aineistossa on samalla arvolla useita kohtia, palautetaan kohtien keskimääräinen sijoitus.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.