LASKE.JOS.JOUKKO

Palauttaa useiden ehtojen perusteella määritettävän välin määrän.
LASKE.JOS.JOUKKO (BigQuery)

Palauttaa rivien määrän useiden ehtojen perusteella.

Esimerkkikäyttö

LASKE.JOS.JOUKKO(taulukon_nimi!hedelmät; "Omena"; taulukon_nimi!varasto; "<30")

Syntaksi

LASKE.JOS.JOUKKO(ehtosarake1; ehto1; ehtosarake2; ehto2)

• ehtosarake1: Datasarake, jota verrataan ehto1-argumenttiin.
  • ehto1: Ehtosarake1-argumenttiin sovellettava malli tai testi.
  • ehtosarake2: Muu tarkistettava datasarake.
  • ehto2: Tarkistettava lisäehto.

Esimerkkikäyttö

LASKE.JOS.JOUKKO(A1:A10, ">20", B1:B10, "<30")

LASKE.JOS.JOUKKO(A7:A24, ">6", B7:B24, "<"&DATE(1969,7,20))

LASKE.JOS.JOUKKO(B8:B27, ">" & B12, C8:C27, "<" & C13, D8:D27, “<>10”)

LASKE.JOS.JOUKKO(C1:C100, "Kyllä")

Syntaksi

LASKE.JOS.JOUKKO (välin1_ehdot, ehdot1, [välin2_ehdot, ehdot2, …])

• välin1_ehdotehto1-argumenttiin verrattava väli.
  • ehto1välin1_ehdot-argumenttiin sovellettava malli tai testi.
  • välin2_ehdot, ehto2, …[ VALINNAINEN ] – Muut tarkistettavat välit ja ehdot.

Huomioitavaa

• Muiden välien on sisällettävä yhtä monta riviä ja saraketta kuin välin1_ehdot.

Katso myös

LASKE.JOS: Palauttaa välin ehdollisten elementtien määrän.

LASKE:

Palauttaa data-aineiston numeeristen arvojen määrän.

SUMMA.JOS.JOUKKO: Palauttaa useiden ehtojen perusteella määritettävän välin summan.

KESKIARVO.JOS.JOUKKO: Palauttaa useiden ehtojen perusteella määritettävän välin keskiarvon.

JOS: Palauttaa yhden arvon, jos looginen lauseke on TOSI ja toisen arvon, jos lauseke on EPÄTOSI.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
true
Ohjekeskushaku