TÆL.HVISER

Returnerer antallet i et område afhængigt af flere kriterier.
TÆL.HVISER til BigQuery

Returnerer antallet af rækker afhængigt af flere kriterier

Eksempel på brug

TÆL.HVISER(tabelnavn!frugt; "Æble"; tabelnavn!lager; "<30")

Syntaks

TÆL.HVISER(kriteriekolonne1; kriterie1; kriteriekolonne2; kriterie2)

• kriteriekolonne1 – datakolonnen, der skal tjekkes i forhold til "kriterie1".
  • kriterie1 – det mønster eller den test, der skal anvendes på "kriteriekolonne1".
  • kriteriekolonne2 – ekstra datakolonne, der skal tjekkes.
  • kriterie2 – ekstra kriterie, der skal tjekkes.

Eksempel på brug

TÆL.HVISER(A1:A10, ">20", B1:B10, "<30")

TÆL.HVISER(A7:A24, ">6", B7:B24, "<"&DATO(1969,7,20))

TÆL.HVISER(B8:B27, ">" & B12, C8:C27, "<" & C13, D8:D27, “<>10”)

TÆL.HVISER(C1:C100, "Ja")

Syntaks

TÆL.HVISER(kriterieområde1, kriterie1, [kriterieområde2, kriterie2, ...])

• kriterieområde1 – det områdenavn, der skal vurderes ift. kriterie1.
  • kriterie1 – det mønster eller den test, der skal anvendes på kriterieområde1.
  • kriterieområde2, kriterie2…[ VALGFRIT] – Yderligere områder og kriterier, der skal undersøges gentagne gange.

Noter

• Eventuelle yderligere områder skal indeholde det samme antal rækker og kolonner som kriterieområde1.

Se også

TÆL.HVIS: Returnerer en betinget optælling i et område.

TÆL:

Returnerer antallet af numeriske værdier i et datasæt.

SUM.HVISER: Returnerer summen af et område afhængigt af flere kriterier.

MIDDEL.HVISER: Returnerer gennemsnittet af et område afhængigt af flere kriterier.

HVIS: Returnerer én værdi, hvis et logisk udtryk er "TRUE", og returnerer en anden værdi, hvis det er "FALSE".

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.