KORVAA

Korvaa tekstimerkkijonon osan toisella tekstimerkkijonolla.

Esimerkkikäyttö

KORVAA("Laskentataulukot", 1, 6, "Sänky")

Syntaksi

KORVAA(teksti, sijainti, pituus, uusi_teksti)

• teksti – Teksti, josta osa korvataan.

• sijainti – Sijainti, josta korvaava teksti alkaa (alkaen arvosta 1).

• pituus – Tekstissä korvattavien merkkien lukumäärä.

• uusi_teksti – Teksti, joka lisätään alkuperäiseen tekstiin.

Huomioitavaa

• Tämän funktion palauttama tulos on tekstiä. Jos haluat tulokseksi luvun, kokeile käyttää tämän funktion kanssa VALUE-funktiota.

Katso myös

REGEXREPLACE: Korvaa tekstimerkkijonon osan toisella tekstimerkkijonolla käyttämällä säännöllisiä lausekkeita.

VAIHDA: Korvaa merkkijonon aiemman tekstin uudella tekstillä.

Esimerkkejä