ERISNIMI (PROPER)

Muuntaa määritetyn merkkijonon jokaisen sanan ensimmäisen kirjaimen isoiksi kirjaimiksi.

Esimerkkikäyttö

ERISNIMI("yhdysvallat")

ERISNIMI(A2)

Syntaksi

ERISNIMI(isoin_alkukirjaimin_kirjoitettava_teksti)

• isoin_alkukirjaimin_kirjoitettava_teksti – Teksti, jonka kunkin sanan ensimmäinen kirjain muunnetaan isoiksi kirjaimiksi ja kaikki muut kirjaimet pieniksi kirjaimiksi.

Huomioitavaa

• ERISNIMI on kätevä erisnimille, kuten ihmisten tai maantieteellisten sijaintien nimille.

• ERISNIMI kirjoittaa jokaisen isoin_alkukirjaimin_kirjoitettava_teksti-argumentin sanan isolla alkukirjaimella jokaisen lauseen alun sijaan. Siksi se ei ole oikea työkalu kappaleille tai muille tekstikatkelmille.

• ERISNIMI muuntaa pieniksi kirjaimiksi kaikki merkit, jotka eivät ole sanojen alussa, mikä voi aiheuttaa ongelmia joissakin merkkijonoissa. Esimerkiksi jos ERISNIMI("mcLeod")-funktiota käytetään McLeod-sukunimen alkukirjainten kirjoittamiseen, tuloksena onkin "Mcleod".

Katso myös

ISOT: Muuntaa määritetyn merkkijonon isoiksi kirjaimiksi.

VAIHDA: Korvaa merkkijonon aiemman tekstin uudella tekstillä.

PIENET: Muuntaa määritetyn merkkijonon pieniksi kirjaimiksi.

Esimerkkejä