Funksjonen KJEDE.SAMMEN (CONCATENATE)

Sammenføyer strenger med hverandre.

Eksempler på bruk

KJEDE.SAMMEN("Velkommen"; " "; "til"; " "; "Regneark!")

KJEDE.SAMMEN(A1;A2;A3)

KJEDE.SAMMEN(A2:B7)

Syntaks

KJEDE.SAMMEN(streng1; [streng2; …])

• streng1 – den innledende strengen.

• streng2; …[VALGFRITT] – andre strenger som skal føyes til etter hverandre.

Merknader

• Når det angis et område der både bredden og høyden er større enn 1, blir celleverdiene føyet sammen bortover rader fremfor nedover kolonner. Det vil si at KJEDE.SAMMEN(A2:B7) tilsvarer KJEDE.SAMMEN(A2;B2;A3;B3; … ; A7;B7).

Se også

SPLIT: Deler tekst rundt et spesifisert tegn eller en streng, og plasserer hvert fragment i en separat celle i raden.

JOIN: Kjeder sammen elementene i én eller flere endimensjonale matriser ved hjelp av et spesifisert skilletegn eller en streng.

Eksempler

Lag en kopi

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.