PLADS

Returnerer placeringen af den angivne værdi i et datasæt.

Eksempel på brug

PLADS(A2,A2:A100)

PLADS(4,A2:A100,1)

Syntaks

PLADS(værdi, data, [er_stigende])

• værdi – den værdi, hvis rangering skal fastlægges.

• Hvis data ikke indeholder værdi i en celle eller et element, returnerer PLADS fejlen #N/A.
  • data – den matrix eller det område, der indeholder det relevante datasæt.

• er_stigende[ VALGFRIT – 0 som standard ] Om der skal tages højde for værdierne i data i faldende eller stigende rækkefølge.

• Hvis dette er 0, vil den største værdi i data have rangeringen 1, og hvis dette er 1, vil den mindste værdi i data have rangeringen 1.

Se også

MINDSTE: Returnerer det n'te-mindste element fra et datasæt, hvor n er defineret af brugeren.

KVARTIL: Returnerer den værdi, der er tættest på en bestemt kvartil af et datasæt.

PROCENTPLADS: Returnerer den procentvise rangering (percentil) af en angivet værdi i et datasæt.

FRAKTIL: Returnerer værdien ved en given percentil af et datasæt.

MINV: Returnerer den mindste numeriske værdi i et datasæt.

MIN: Returnerer minimumværdien i et numerisk datasæt.

MEDIAN: Returnerer middelværdien i et numerisk datasæt.

MAKSV: Returnerer den største numeriske værdi i et datasæt.

MAKS: Returnerer maksimumværdien i et numerisk datasæt.

STØRSTE: Returnerer det n'te-største element fra et datasæt, hvor n er defineret af brugeren.

MIDDELV: Returnerer den numeriske gennemsnitsværdi i et datasæt.

MIDDEL: Funktionen MIDDEL returnerer den numerisk gennemsnitlige værdi i et datasæt. Tekst ignoreres.

Eksempler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.