KIINTEÄ (FIXED)

Muuntaa luvun desimaalien kiinteän lukumäärän mukaan.

Esimerkkikäyttö

KIINTEÄ(3,141592653;2)

KIINTEÄ(966364281;4;1)

Syntaksi

KIINTEÄ(luku; [paikkojen_määrä]; [poista_erotin])

• luku – Muotoiltava luku.

• paikkojen_määrä[ VALINNAINEN – Tuloksessa näytettävien desimaalien lukumäärä.

• Jos luku sisältää vähemmän merkitseviä numeroita kuin paikkojen_määrä, luvun loppuun lisätään nollia. Jos luku sisältää enemmän merkitseviä numeroita kuin paikkojen_määrä, sitä ei katkaista vaan se pyöristetään paikkojen_määrän tarkkuuteen.
  • poista_erotin[ VALINNAINEN – oletuksena 0 ] – Ilmaisee, poistetaanko joissain kielissä käytetty tuhaterotin (esim. luvusta 1,000 tulee 1000). Erotinta käytetään, jos arvo on 0 tai arvoa ei ole. Erotin poistetaan, jos arvo on jokin muu.

Esimerkkejä