GELIJK (EXACT)

Controleert of twee tekenreeksen identiek zijn.

Gebruiksvoorbeeld

GELIJK(A1;A2)

GELIJK("foo";A3)

Syntaxis

EXACT(tekenreeks1; tekenreeks2)

• tekenreeks1: de eerste tekenreeks die wordt vergeleken.

• tekenreeks2: de tweede tekenreeks die wordt vergeleken.

Opmerkingen

• GELIJK is hoofdlettergevoelig en vereist dat de twee tekenreeksen precies evenveel tekens hebben, inclusief identieke spaties en verborgen tekens.

Voorbeelden

Meer hulp nodig?

Probeer de volgende stappen:

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.