DOLLAR

Formaterar ett tal till nationellt valutaformat.

Exempelanvändning

DOLLAR(1.2351,4)

DOLLAR(2.35)

Syntax

DOLLAR(number, [number_of_places])

• number – värdet som ska formateras.

• number_of_places[VALFRITT – 2 som standard] – antal decimaler som ska visas.

Anmärkningar

• Valutaformatet som används i DOLLAR i enlighet med språket för ditt kalkylark.

• DOLLAR skiljer sig från den relaterade funktionen TO_DOLLARS genom att DOLLAR matar ut text istället för att tillämpa ett cellformat på ett nummer.

Se även

TO_DOLLARS: Konverterar ett angivet tal till ett dollarvärde.

Exempel

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.