N.MINST (SMALL)

Returnerer det n-te minste elementet fra et datasett, der n er brukerdefinert.

Eksempler på bruk

N.MINST(A2:B100;4)

N.MINST(A2:B100;C2)

Syntaks

N.MINST(data; n)

• data – matrisen eller området som inneholder datasettet som skal vurderes.

• n – rangeringen fra minst til størst av elementet som skal returneres.

• Hvis for eksempel n angis som 4, returnerer N.MINST det fjerde minste elementet fra data.

Se også

RANG: Returnerer rangeringen av en angitt verdi i et datasett.

KVARTIL: Returnerer verdien nærmest en angitt kvartil av et datasett.

PROSENTDEL: Returnerer den prosentvise rangeringen (persentilen) av en angitt verdi i et datasett.

PERSENTIL: Returnerer verdien for en bestemt persentil av et datasett.

MINA: Returnerer den numeriske minimumsverdien i et datasett.

MIN: Returnerer minimumsverdien i et numerisk datasett.

MEDIAN: Returnerer medianverdien i et numerisk datasett.

MAKSA: Returnerer den numeriske maksimumsverdien i et datasett.

STØRST: Returnerer maksimumsverdien i et numerisk datasett.

N.STØRST: Returnerer det n-te største elementet fra et datasett, der n er brukerdefinert.

GJENNOMSNITTA: Returnerer den numeriske gjennomsnittsverdien i et datasett.

GJENNOMSNITT: Funksjonen GJENNOMSNITT returnerer den numeriske gjennomsnittsverdien i et datasett. Tekst blir ignorert.

Eksempler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.