ANTALLA (COUNTA)

Returnerer antallet verdier i et datasett.

Eksempler på bruk

ANTALLA(A2:A100;B2:B100;4;26)

ANTALLA(1;2;3;4;5;C6:C20)

Syntaks

ANTALLA(verdi1; [verdi2; …])

• verdi1 – den første verdien som skal tas med i tellingen.

• verdi2; …[VALGFRITT] – ytterligere verdier eller områder som skal tas med i tellingen.

Merknader

• Selv om det er angitt at ANTALLA kan ta maksimalt 30 argumenter, støtter Google Regneark et vilkårlig antall argumenter for denne funksjonen.

• ANTALLA teller alle verdiene i et datasett, inkludert verdier som vises mer enn én gang, og tekstverdier (inkludert strenger med nullengde og blanktegn). Hvis du vil telle unike verdier, kan du bruke COUNTUNIQUE . Hvis du vil telle bare numeriske verdier, bruk ANTALL.

Se også

MODUS: Returnerer verdien som forekommer oftest i et datasett.

DANTALLA: Teller verdier, inkludert tekst, som velges ut fra en databasetabell-lignende matrise eller et område ved hjelp av en SQL-lignende forespørsel.

DANTALL: Teller numeriske verdier som velges ut fra en databasetabell-lignende matrise eller et område ved hjelp av en SQL-lignende forespørsel.

COUNTUNIQUE: Teller antallet unike verdier i en liste over spesifiserte verdier og områder.

ANTALL.HVIS: Returnerer et betinget antall for et område.

TELLBLANKE: Returnerer antall tomme celler i et definert område.

ANTALL:

Returnerer antallet numeriske verdier i et datasett.

Returnerer antallet numeriske verdier i et datasett.

Eksempler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.