TÆL

Returnerer antallet af numeriske værdier i et datasæt.

Eksempler

Lav en kopi

TÆL til BigQuery

Eksempel på brug

Returnerer antallet af rækker med værdier i en datakolonne.

Eksempel på brug

TÆL(tabelnavn!frugt)

Syntaks

TÆL(kolonne)

• kolonne: datakolonnen, der skal medtages i optællingen.

Tip!

• TÆL til BigQuery tæller både numeriske og ikke-numeriske værdier.
  • Optælling af flere kolonner understøttes ikke.

Få flere oplysninger om numeriske kolonner i BigQuery

Eksempel på brug

TÆL(A2:A100,B2:B100,4,26)

TÆL(1,2,3,4,5,C6:C20)

Syntaks

TÆL(værdi1, [værdi2, ...])

• værdi1 – første værdi eller område, der skal medtages i optællingen.

• værdi2, ... [VALGFRIT ] – flere værdier eller områder, der skal medtages i optællingen.

Noter

• Selvom TÆL har et specificeret maksimum på 30 argumenter, understøtter Google Sheets et arbitrært antal argumenter for denne funktion.

• TÆL tæller alle numeriske værdier i et datasæt, inklusive dem, der vises mere end én gang. Hvis du vil tælle unikke værdier, skal du bruge COUNTUNIQUE.

• COUNT tæller kun numeriske værdier. Tekstværdier ignoreres.

Se også

HYPPIGST: Returnerer den hyppigste værdi i et datasæt.

DTÆLV: Tæller de værdier, der er valgt fra en matrix eller et område, som ligner en databasetabel, ved hjælp af en SQL-lignende forespørgsel.

DTÆL: Tæller antal numeriske værdier, der er valgt fra en matrix eller et område, som ligner en databasetabel, ved hjælp af en SQL-lignende forespørgsel.

COUNTUNIQUE: Tæller antallet af unikke værdier på en liste med værdier og områder.

TÆL.HVIS: Returnerer en betinget optælling i et område.

ANTAL.BLANKE: Returnerer antal tomme celler i et angivet område.

TÆLV:

Returnerer antallet af værdier i et datasæt.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.