ROT (SQRT)

Returnerer den positive kvadratroten av et positivt tall.

Eksempler på bruk

ROT(9)

ROT(A2)

Syntaks

ROT(verdi)

• verdi – tallet den positive kvadratroten skal beregnes for.

• verdi må være positiv. Hvis den er negativ, returnerer ROT feilverdien #NUM!.

Merknader

• Hvis du vil finne den negative roten av verdi, kan du multiplisere resultatet av ROT-funksjonskallet med -1.

Se også

ROTPI: Returnerer den positive kvadratroten av produktet av pi og det angitte positive tallet.

OPPHØYD.I: Returnerer et tall opphøyd i en potens.

LOG10: Returnerer logaritmen til et tall, grunntall 10.

LOG: Returnerer logaritmen til et tall med utgangspunkt i et grunntall.

LN: Returnerer logaritmen til et tall, grunntall e (Eulers konstant).

GAMMALN: Returnerer logaritmen til en spesifisert gammafunksjon, grunntall e (Eulers konstant).

EKSP: Returnerer Eulers konstant, e (~2,718), opphøyd i en potens.

Eksempler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.