NELIÖJUURI (SQRT)

Palauttaa positiivisen luvun positiivisen neliöjuuren.

Esimerkkikäyttö

NELIÖJUURI(9)

NELIÖJUURI(A2)

Syntaksi

NELIÖJUURI(arvo)

• arvo – Luku, jonka positiivinen neliöjuuri lasketaan.

• arvon täytyy olla positiivinen. Jos se on negatiivinen, NELIÖJUURI palauttaa virheen #NUM!.

Huomautuksia

• Jos haluat laskea arvon negatiivisen neliöjuuren, kerro NELIÖJUURI-funktion tulos luvulla -1.

Katso myös

NELIÖJUURI.PII: Palauttaa annetun positiivisen luvun ja piin tulon neliöjuuren.

POTENSSI: Palauttaa luvun korotettuna potenssiin.

LOG10: Palauttaa luvun logaritmin, kantaluku 10.

LOG: Palauttaa luvun logaritmin annetulla kantaluvulla.

LUONNLOG: Palauttaa luvun logaritmin, kantaluku e (Eulerin luku).

GAMMALN: Palauttaa määritetyn gammafunktion logaritmin, kantaluku e (Eulerin luku).

EKSPONENTTI: Palauttaa Eulerin luvun e (~2,718) korotettuna potenssiin.

Esimerkkejä

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.