SINH

SINH-funktio palauttaa minkä tahansa reaaliluvun hyperbolisen sinin.

Esimerkkikäyttö

SINH(A2)

SINH(1)

Syntaksi

SINH(arvo)

• arvo – Mikä tahansa reaaliluku, josta hyperbolinen sini lasketaan.

Huomautuksia

• Google Sheets ei tue imaginaarilukuja tai kompleksilukuja, joten ne eivät kelpaa hyperbolisten funktioiden käsky- tai tulosluvuiksi.

Katso myös

TANH: TANH-funktio palauttaa minkä tahansa reaaliluvun hyperbolisen tangentin.

TAN: TAN-funktio palauttaa annetun kulman tangentin radiaaneina.

SIN: SIN-funktio palauttaa annetun kulman sinin radiaaneina.

RADIAANIT: RADIANS-funktio muuntaa kulman arvon asteina radiaaneiksi.

PII: PI-funktio palauttaa piin arvon 9 desimaalin tarkkuudella.

ASTEET: DEGREES-funktio muuntaa radiaaneissa ilmoitetun kulma-arvon asteiksi.

COSH: COSH-funktio palauttaa minkä tahansa reaaliluvun hyperbolisen kosinin.

COS: COS-funktio palauttaa kulman kosinin radiaaneina.

ATANH: ATANH-funktio palauttaa luvun käänteisen hyperbolisen tangentin.

ATAN2: ATAN2-funktio palauttaa x-akselin ja origosta (0,0) määrättyyn koordinaattipariin (x,y) kulkevan viivasegmentin välisen kulman radiaaneina.

ATAN: ATAN-funktio palauttaa arvon käänteisen tangentin radiaaneina.

ASINH: ASINH-funktio palauttaa luvun käänteisen hyperbolisen sinin.

ASIN: ASIN-funktio palauttaa arvon käänteisen sinin radiaaneina.

ACOSH: ACOSH-funktio palauttaa luvun käänteisen hyperbolisen kosinin.

ACOS: ACOS-funktio palauttaa arvon käänteisen kosinin radiaaneina.

Esimerkkejä

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.