SATUNNAISLUKU.VÄLILTÄ (RANDBETWEEN)

Palauttaa kahden arvon välisen satunnaiskokonaisluvun, päätearvot mukaan lukien.

Esimerkkikäyttö

SATUNNAISLUKU.VÄLILTÄ(1;10)

SATUNNAISLUKU.VÄLILTÄ(A2;A3)

Syntaksi

SATUNNAISLUKU.VÄLILTÄ(pienin; suurin)

• pienin – Satunnaislukuvälin alaraja.

• suurin – Satunnaislukuvälin yläraja.

Huomautuksia

• pienin- ja/tai suurin-arvoina voidaan käyttää desimaaliosia sisältäviä arvoja. Tällöin pienimpänä ja suurimpana arvona käytetään pienimmän arvon tapauksessa seuraavaksi suurinta kokonaislukua ja/tai suurimman arvon tapauksessa seuraavaksi pienintä kokonaislukua.

Katso myös

SATUNNAISLUKU: Palauttaa satunnaisluvun väliltä 0–1 (0 mukaan lukien, 1 pois lukien).

Esimerkkejä

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.